Veliki pozdrav za hakere uz poruku "Više sreće drugi put..."

Poštovani čitaoci, drage Sanjanke i Sanjani!

Autor:

Veoma rijetko odustajem od svojih unaprijed najavljenih blogova, ali vas molim za razumijevanje da sam od večerašnjeg „Spektakla“ III odustao.
Negativna priča, svađa i ponašanje suprotno standardima javne komunikacije, nešto je što me je itekako uznemirilo na samom kraju izborne kampanje. Mada je dobro da javnost Sanskog Mosta zna da mi iz SDA nikada nismo sudjelovali u bilo kakvim MUP-ovskim istražnim montažama.

Naš kandidat Hasanbegović je to nedvosmisleno istakao i osudio ponašanje onih koji to čine. Mi smo zapravo svi žrtve jedne kriminalno – policijske organizacije kojom upravljaju iz Cazina (A SDA), a koja po svaku cijenu želi izazvati teške potrese u političkom životu Sanskog Mosta.
Bez ikakve subjektivne pozadine, Hasanbegović je ipak u svim ovim emisijama bio dominantan. Davao je bez ikakve zadrške odgovore na sva pitanja i nije se ustručavao braniti interese svih naših građana.

Naravno, vaše je pravo da se opredijelite. A ono što je bitno jeste da izađete na izbore jer nas sasvim sigurno očekuje ekonomska, zdravstvena i svaka druga kriza nakon ovog drugog pandemijskog vala. Sve nas to obavezuje da u velikom broju izađemo na izbore, da izaberemo najbolje naše kandidate.
Sanskom Mostu je itekako potrebna demokratski izabrana i odgovorna vlast, vlast sa izbornim legitimitetom, vlast koja će dati dogovore na sve izazove složenog perioda koji nam predstoji…

Poštovani čitaoci, „Spektakl“ III je samo privremeno odgođen…

Dodajte komentar